The Body Shop - Laadstation in City2

van 25/06/2021 tot 31/08/2021

The Body Shop is een activistisch bedrijf dat zich al sinds 1976 inzet voor people & planet. Sinds 2019 is The Body Shop ook een BCorp. In het kader hiervan is het bedrijf ervan overtuigd dat hervullen een doeltreffende manier is om afval te verminderen. Daarom is The Body Shop druk bezig Refill Stations te installeren in bijna al haar winkels in de Benelux. Wereldwijd moeten dat er dit jaar in totaal 400 worden. In 2022 volgen er wereldwijd nog eens 400.

The Body Shop wil daarom graag haar klanten stimuleren het eenmalig gebruik van plastic verpakkingen te verminderen door te kiezen voor een refill.

Klanten van The Body Shop kunnen een selectie shampoos, conditioners, showergels en handwashes hervullen. Ze schaffen daarvoor eerst voor € 2,50 een duurzame aluminium fles aan (300 ml). Een (re)fill kost vervolgens € 7. De fles kan in de winkel worden gepersonaliseerd. Is de fles leeg, dan maken klanten hem thuis schoon en komen ze terug naar de winkel voor een nieuwe refill… zo vaak als ze willen!

Laadstation

BLIJF OP DE HOOGTE EN MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Bedankt voor het abonneren op onze nieuwsbrief!